Lååångt inlägg

DÖÖÖÖÖÖÖDA MIG.....AAAAAAAAAAHHHH VA ARG JAG BLIIIIIIIIR JAG HADE JUST SKRIVIT VÄRLDENS LÄNGSTA INLÄGG OCH SÅ FÖRSVANN DE JAG DÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖR!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ska iaf försöka skriva igen för jag har så himla tråkigt så skriver bara nu...
Kan börja med Fredagen: Slutade skolan tio över 3 och då gick jag och amanda till ica o köpte godis sen fot vi hem till amanda och skulle göra smoohtiekdejkfen hur de nu stavas men de blev ttyp glass vet iten hur men de blev typ de men gott vare då :D Och nått som itne va så oväntat så tappade amanda ut ett plastglas men ''glass'' i å de for ju på mina sockar som vi slängde men jag skrattade ju bara så för att göra de klart för amanda igen så :Jag är och har aldrig varit sur elr nått sånt tkr de bara va roligt!!!!!
sen åt vi typ 100 mackor också som var suuuper goda :) sen spela elr dansa vi just dance 2 och höll typ på dö det kändes som världens jobbigaste fyspass...hahah sen prata vi bah sen åt jag hos amandizzz, tacos blev de :D
Efter tacosen cykla vi till mig å hämta datorn å de sen hem till amandizz igen och bah satt vid datorn prata osvosv och såg ju nightmare on elm street sen somna vi typ (A)
(Jätte gamal bild på Amanda i 6.an..)
Lördagen: Åt goodis å typ datorn sen åt vi frukost och gick ut och bråttades,gissa vem som vann...JAG :D Amanda hade dessutom i slutet en sånhär skotermössa som täcker allt utom näsan å ögonen men jag vann ändå :D:D:D:D::D...heheh
Sen for vi till boda borg som va ett stort misstag...elr de va ju kul å va där vi klara alla banor förutom highway men vi kom till sista rummet men sen va dom tvungen dra dom vi va me och jag å amanda rymdes inte i bilen så vi va tvungen gå....sen tog bådas mobilers ström slut och amada frös jätte mkt fast de va ju kul å så men jobbigt så vi gick till ladan värmde oss sen consum värmde oss och köpte VÄRLDENS GODASTE MUFFINS!!!!! sen hem till mig ringde alva,amandas lillasyster och sa att hon skulle möta oss vid ica så då träffades vi där och for till mamma mia och åt pizza sen for vi hem till amanda en stund sen for jag hem å såg solsidan me mamma :)
Söndagen: Vakna,frukost,dator hämta pappa å elin på flygplatsen tränat och nu har vi just fått våra presenter :D har saknat dom jätte mkt,pappa å elin alltså och fick jätte fina kläder av dom :}
Hitta gamla bilder på många så lägger in dom:
Bilder från 6.an ^
Saknar denna brud jätte mkt!!
Och denhär tiden ^haha bara jag å jonna som fattar (A) Vi måste fara till din stuga igen å va...galna :)
och säger hej då å godnatt me den snygga bilden på jag o moa från hockeyn :}
Ha de GÖTT//B.snorunge :D<3

Nightmare on Elm street

Är hos amanda nu å vi ska kanske se nightmare on Elm street så sitter nu å käkar massa goodis :D
Ha de GÖTT//B.snorunge :D<3

Sunny side

Nu har jag å mamma på oss ansiksmasker! :D  Känns typ som jag nyss har gjort en plastikoperation så jag inte kan röra nått i ansiktet haha... Jävla sten stela ansiksmask!
De syns nästan att jag inte kan röra ansiktet :$

Men tjena

Hahah igår for jag tilll sandras disco en stund bara för att hon tjatade mig dit..haha MEn for typ 10 för pappa å Elin skulle vara på skype halv 11 så ville prata me doom :} Jag är gaaaasnka avensjuk dom har sett en NHL match nyss och ska se Ozzy Osbourne imorgon och såklart har dom varit på seaworld o disneyworld...
Men jag ska iaf ha super kul ikv hoppas jag hahah nä men ska vara me Linda å hon är ju som hon är så kmr bli awesome!
Men nu ska jag snart fara å träna sen ska jag se vinterkicken sen linda :)

Facebook<3

Good Night

UMEÅ

Fick nyss veta att jag ska spela med divison 2 på lördag,det blir klu förutom att man måste kliva upp 7 för 08.15 går bussen till ume från edda ;)
Senare samma kväll så har jag även fotbolls cup,så det blir en sportig dag ! :D

Tenacious D

Mycket Intressant : Tenacious D måste nästan vara mitt favorit band (A) Filmen är inte så dålig heller!


Favvo Låtar Som Spelas På Morgonen..
*Bleezeboss (The Final Showdown)
*Kickapoo
*Master Exploder
*Classico
-JackBlack&KyleGass-
(Tack vare Maria fann jag dom)

14/2-2011

HAPPY VALENTINE'S DAY !! :D

<3

Glad alla hjärtans dag på er!
Bilder från tävlingen, Yo har tagit dom :)
Ha de GÖTT//B.snorunge :D<3

Kuligt värre?

Steg upp 7 igår och for till Campus för att jobba på tävlingen för nybörjarna, satt i kontrollbordet hela dan typ elr de va mitt jobb tillsammans me sandra,jonna och sanna. Vi gjorde riktigt fina OK lappar till alla tävlande, min favorit är kycklingen :D hahaha Sen på lunchen for jag jonna och moa till moa och åt knapriga bacon och makaroner sen tillbaka till tävlingen och tänkte att de lyxshake skulle vara super gott så då tog sandra jonnas cykel och jag och jonna sprang till max för vi behövde träning för att vi skippade gymningen i fredags så då sprang vi för vårt liv för att få en choklad lyxshake :}
Tillbaka till tävlingen igen och jobba sen fick vi fara hem typ hakv 6 så vis a till jonna att vi skulle vara hos mig klockan 7 för vi skulle äta hos mig och hon trodde ju att alla for hem men jag ,jennifer o moa träffades på karra och cyklade hem till mig bytte kläde till typ servitris kläder elr vi skulle se ut som servitriser iaf :P Sen pynta vi hela huset me ballonger och massa  massa pynt sen kom jonna och vi överaska henne osvosvosvosv... sen blev de mat -3 rätters! :)



Förrätt:Bröd i ugnen sen vitlökssmör.


Varmrätt: Korv och makaroner (A)


Efterrätt: Glass i apelsin halvor med sirap och strössel
sen såg vi trassel(Tangled) och typ sånt sen somna typ alla så då for dom hem :) Vi tog bilder men jennifer tog med sin kamera så ska be hon skicka alla bilder sen så vi kan lägga in.
Så de va gårdagens dag och idag har jag inte gjort nått men ska träna nu om en halv timma så ska packa nu!
Ha de GÖTT//B.snorunge :D<3
^Födelsedagsbarnet!!!!!:D

Beck parodi??

Då blire att se den efterlängtade filmen KOMMISSARIE SPÄCK ikv för första gången :D

Godis vill jag haaaaaa!!!!

sitter på skolan nu å tänker på GOOOOODIS!!! Måste ränt gå förbi ica innan jag far hem är så kätte jätte jätte jätte jätte godissugen!! (A)








 och såklart har jag inge mer å skriva om men kan säga att  jag har haft en tråkig skoldag och har träning ikv, igår  slutade jag 2 för jag satt i cafeterian o va me jonna resten av dagen å kvällen vi såg mean girls 2 och den rekomenderas inte! haha men tur att vi hade cornflakes kakor :D:D:D::D:D:

Ännu en jätte fiin bild....från träningslägret i Norway :)




Tangled

Vafan äre med blogg.se nu då?! :O Nå jävla grejs de står att i natt kl 00.00 kmr vi inte kunna logga in elr skriva men läsa bloggen..konstigt!
Har iaf kommit mig hem från malmö/trelleborg nu å har haft jätte skojj orkar inte skriva om va vi har gjotrt inget suuper intressant men skriver mer sen ska se film nu har ingen ''blogglust'' ;)
Ha de GÖTT//B-snorunge :D<3
Mina kära och normala vänner Moa(hamstern) och Roobin :}

Grattis grattis graattis

Då har man haft 39 graders feber sen i lördags..Yiiipii! Men börjar bli friskare - hoppas på skola imorgon ! :D har fan aldrig längtat till skolan så här mkt å till taekwondon jag avlider om jag inte får träna snart :P



Men idag fyller JONNA år :D Hon har blivit fjoooortis så grattis grattis grattis å tusenmiljarderbilioner gånger till grattis! :]

Men ja har ju bara varit hemma idag så har sett film film film osv ;) men nu ha jag inge å skriva om..? så haade :D
Ha de GÖTT//B-snorunge :D<3

RSS 2.0