2011 påsk

Hamsterns och B.snorungens påsklov i lite bilder:
Ha de GÖTT//HAMSTERN OCH B.SNORUNGE :D<3

party all night long

hejsanhoppsan,var ännu ett tag sen man skrev men vår statistik är ändå inte dålig för att vara våran blogg!
Har inte hänt så mkt senast jag blogga.Påsklovet har börjat iaf och har fåått en bra början!
fredagen började med skola till klockan 1 sen for jag till Moa och fixade till pippi födelsedag. Så vi blåste upp ballonger,bytte om,sminka oss,la ut godis överallt sen laga moas brorsa mat,tacos som va siktigt mumsigt!:D Sen gick vi upp ocg visa pippi hennes godisland och hade kul hela kvällen!
lördagen började med sparring sen på kvällen skötte jag,jennifer och moa min farbrors hundar och tjäna lite pengar :)) kom hem klockan 12 på lörda kväll så de blev som hela kvällen.
söndagen/idag började med att vakna,chilla sen cyklade taekwondon,träna och for till moa,hon lagade hamburgare som vi åt sen fotbad efter de for vi och köpte godis med jennfier och jonna sen satt vi bara och chilla på *******. Jag tkr vi hade jätte roligt förrutom att jag höll på kissa på mig men när vi skulle fara till sf så var de stängt sen for jennifer hem och jag,jonna,moa for till max och kissa sen köpte jag en maxblizzer ohc sen en till.Så vi satt där och prata skratta och va fjantiga.
Far till A-näs på onsdag med moa.Fan vad vi ska ha kul osvosv!!!
Ha de GÖTT//B.SNORUNGE:D<3

muumms

Blir ett super duper snabbt inlägg! Har IL-dag idag så jag slutade skolan 10.40 skööönt!!Direkt efter skolan for jag till ica me Linda och köpte chokladmjölk och godis (co-co) sen hem bakade en kladdkaka och åt.Så nu ligger jag i sängen och ska se The Lovely Bones..igen,haha jag tkr den va skit bra så ska se den en gång till men juice elr chokladmjölk har inte bestämt mig än och kladdkakabit + min kära co-co! :))
Planerna för helgen: kanske vara med pippi och moa sen om jag kan far jag till btk(burträsk) på lördakväll och är där tills på söndag,hoppas jag kan faraaa!! :D
Ha de GÖTT allesammans//B.SNORUNGE;D<3

RSS 2.0